Pyszne 25
- Polska 2015
- Sezon: 4
- Odcinek: 6
magazyn kulinarny:
Ania Starmach podpowie, jak łatwo i szybko zrobić pożywne przekąski na lunch i nie tylko. dowodni, że przygotowanie domowych i zdrowych posiłków, które można zabrać ze sobą do pracy, nie jest wcale trudne i czasochłonne. Warto poświęcić chwilę na to, aby następnego dnia rozkoszować się za biurkiem pełnowartościową przekąską. Na początek pokaże, jak zrobić batony owsiane, które zapewnią energię na cały dzień. Przepis ten jest banalnie prosty. Następnie zrobi bardzo zdrową sałatkę z soczewicy z awokado i oscypkiem. Kolejna propozycja lunchowa przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom zdrowego żywienia. Zawiera bowiem lekkostrawne i pełnowartościowe składniki: kaszę jaglaną, jarmuż i dynię.
Twórcy:
- Anna Starmach Prowadzący