Reklama

Pyszne 25

  • age
  • Polska 2015
  • Sezon: 4
  • Odcinek: 2
magazyn kulinarny: Ania Starmach pokaże, jak przygotować wyborną rybę. Na początek zdradzi prosty i szybki przepis na pstrąga z grilla podawanego z zielonymi szparagami oraz sałatką. Przy okazji widzowie poznają kilka praktycznych wskazówek kulinarnych. Dowiedzą się m.in., jak sprawdzić, czy ryba jest świeża, a także co zrobić, by awokado nie straciło swojego koloru. Prowadząca poda również wyjątkowo nieskomplikowane przepisy na pasty rybne, które można jeść z nachosami. Ania pokaże, jak przygotować tę popularną przekąskę. Na zakończenie odcinka znajdzie się też coś dla miłośników Wysp Brytyjskich oraz fast foodów, czyli fish and chips w wersji domowej.

Twórcy:

Zobacz także

4:35
Pn, 25 lis
Pyszne 25 odcinek: 12
4:35
Pn, 25 lis
Pyszne 25 odcinek: 12
4:05
Nd, 1 gru
Pyszne 25 odcinek: 1
4:05
Nd, 1 gru
Pyszne 25 odcinek: 1
4:40
Nd, 1 gru
Pyszne 25 odcinek: 2
3:50
Pn, 2 gru
Pyszne 25 odcinek: 3
3:50
Pn, 2 gru
Pyszne 25 odcinek: 3
4:25
Pn, 2 gru
Pyszne 25 odcinek: 4
4:25
Pn, 2 gru
Pyszne 25 odcinek: 4