Reklama

Pyszne 25

  • age
  • Polska 2015
  • Sezon: 4
  • Odcinek: 5
magazyn kulinarny: Kolejny odcinek Ania Starmach dedykuje wszystkim tym, którzy myślą o zrzuceniu kilku kilogramów oraz amatorom kuchni dietetycznej i lekkostrawnej. W imię zasady, że śniadanie to najważniejszy posiłek, prowadząca zdradzi przepis na pożywny omlet z szynką, pomidorkami i kiełkami. Do takiego dania najlepiej pasują chrupiące grzanki z pieczywa razowego. Po lekkim śniadaniu czas na niskokaloryczny, a jednocześnie pełnowartościowy obiad. Najzdrowsze są warzywa sezonowe, dlatego Ania przygotuje rozmarynowego kurczaka z pieczonymi warzywami korzeniowymi. Na koniec propozycja dla amatorów ryb. Widzowie dowiedzą się, jak przyrządzić aromatycznego pstrąga. Prowadząca upiecze rybę w soli.

Twórcy:

Zobacz także

4:35
jutro
Pyszne 25 odcinek: 12
4:05
Nd, 1 gru
Pyszne 25 odcinek: 1
4:05
Nd, 1 gru
Pyszne 25 odcinek: 1
4:40
Nd, 1 gru
Pyszne 25 odcinek: 2
4:40
Nd, 1 gru
Pyszne 25 odcinek: 2
3:50
Pn, 2 gru
Pyszne 25 odcinek: 3
3:50
Pn, 2 gru
Pyszne 25 odcinek: 3
4:25
Pn, 2 gru
Pyszne 25 odcinek: 4
4:25
Pn, 2 gru
Pyszne 25 odcinek: 4
4:10
Nd, 8 gru
Pyszne 25 odcinek: 5
4:45
Nd, 8 gru
Pyszne 25 odcinek: 6