Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser
Kiedy w TV
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Olsztyn
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Opole
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Rzeszów
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Katowice
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Lublin
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Gdańsk
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Kraków
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Białystok
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Bydgoszcz
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Poznań
- 8:55 Cz, 8 maj - TVP 3 Łódź
- Polska 2022
- 23 min
- Sezon: 1
- Odcinek: 8
magazyn kulinarny:
Truskawka, powstała z połączenia dwóch odmian poziomki, cieszy się dużą popularnością w Polsce. Zarówno drobni rolnicy, jak i duzi plantatorzy przyczyniają się do rozwoju jej uprawy. Truskawki świetnie sprawdzają się zarówno w słodkich, jak i wytrawnych potrawach, takich jak krokiety z twarogiem czy salsa do grillowanego kurczaka. Zawierają dużo witaminy C, a także dodają uroku kulinarnym przygodom.
Twórcy:
- Michał Muzyczuk Reżyser