Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser
Kiedy w TV
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Poznań
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Kielce
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Bydgoszcz
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Gdańsk
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Kraków
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Olsztyn
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Opole
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Białystok
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Łódź
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Lublin
- 12:05 jutro, 3 maj - TVP 3 Szczecin
- Polska 2022
- 23 min
- Sezon: 1
- Odcinek: 7
magazyn kulinarny:
Śliwka, będąca doskonałym wsparciem dla trawienia, stanowi surowiec do produkcji tradycyjnego małopolskiego wyrobu - suski sechlońskiej. Przy użyciu drewna, dymu i czasu powstaje ta ciemna, soczysta i aromatyczna wędzona śliwka. Jest ona idealnym składnikiem nie tylko do wigilijnego kompotu, ale także do past na kanapki, nadziewania mięs czy orientalnych dań. Jola Kleser w swoich kulinarnych podróżach odwiedza osoby, dla których śliwka i jej wędzenie mają ogromne znaczenie.
Twórcy:
- Michał Muzyczuk Reżyser