Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 525
magazyn kulinarny: Prowadząca przygotowuje posiłki na dworze, w kociołku zawieszonym nad paleniskiem. Najpierw zrobi tradycyjny forszmak, rodzaj gulaszu, przy czym to jednogarnkowe danie wzbogaci o pokrojoną w grubą kostkę dynię hokkaido. Następnie, już w kuchni, Ewa Wachowicz usmaży naleśniki. Przygotuje do nich farsz z mrożonego szpinaku i sera feta. Ostatecznie powstaną pyszne krokiety. Po obiedzie prowadząca poda maślane ciasteczka z różaną marmoladą.

Twórcy:

Zobacz także

2:35
dziś
Ewa gotuje odcinek: 522
2:35
dziś
Ewa gotuje odcinek: 522
3:05
dziś
Ewa gotuje odcinek: 523
3:05
dziś
Ewa gotuje odcinek: 523
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 524
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 524
3:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 525
2:30
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 526
2:30
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 526
3:00
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 527
3:00
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 527
2:35
Nd, 5 paź
Ewa gotuje odcinek: 528