Reklama

Ewa gotuje

Kiedy w TV
3:05
Cz, 2 paź
  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 523
magazyn kulinarny: Na początek prowadząca przygotowuje zupę krem z dyni hokkaido, którą podaje ze smażonymi kurkami. Na danie główne proponuje zaś pieczony filet z gęsiej piersi z ziemniakami confit. Gęsina to bardzo wartościowe mięso, zawierające dużo witamin, białka oraz wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. W deserze natomiast znajdą się gruszki. Ewa Wachowicz upiecze ciasto drożdżowe z tymi owocami. Placek powstanie na bazie mąki orkiszowej.

Twórcy:

Zobacz także

2:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 528
2:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 528
3:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 529
3:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 529
2:35
Wt, 7 paź
Ewa gotuje odcinek: 530
2:35
Wt, 7 paź
Ewa gotuje odcinek: 530
3:05
Wt, 7 paź
Ewa gotuje odcinek: 531
3:05
Wt, 7 paź
Ewa gotuje odcinek: 531