Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 526
magazyn kulinarny: Autorka programu zachęca do jedzenia kiszonek, które mają duży wpływ na odporność. Na pierwsze danie przygotuje więc kapuśniak, ale w wersji wegetariańskiej. Kolejną potrawą będą golonki z indyka w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex, a więc na bazie sosu barbecue. Jako dodatek na talerz trafią gotowane warzywa oraz purée ziemniaczane doprawione ostrą musztardą. Na deser Ewa Wachowicz zaproponuje sernik jogurtowy na zimno - z białą czekoladą, konfiturą i prażonym kokosem.

Twórcy:

Zobacz także

2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 524
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 524
3:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 525
3:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 525
2:30
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 526
3:00
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 527
3:00
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 527
2:35
Nd, 5 paź
Ewa gotuje odcinek: 528
2:35
Nd, 5 paź
Ewa gotuje odcinek: 528
3:05
Nd, 5 paź
Ewa gotuje odcinek: 529
3:05
Nd, 5 paź
Ewa gotuje odcinek: 529
2:35
Wt, 7 paź
Ewa gotuje odcinek: 530