Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 523
magazyn kulinarny: Na początek prowadząca przygotowuje zupę krem z dyni hokkaido, którą podaje ze smażonymi kurkami. Na danie główne proponuje zaś pieczony filet z gęsiej piersi z ziemniakami confit. Gęsina to bardzo wartościowe mięso, zawierające dużo witamin, białka oraz wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. W deserze natomiast znajdą się gruszki. Ewa Wachowicz upiecze ciasto drożdżowe z tymi owocami. Placek powstanie na bazie mąki orkiszowej.

Twórcy:

Zobacz także

2:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 522
2:35
jutro
Ewa gotuje odcinek: 522
3:05
jutro
Ewa gotuje odcinek: 523
2:30
Pt, 3 paź
Ewa gotuje odcinek: 524
2:30
Pt, 3 paź
Ewa gotuje odcinek: 524
3:05
Pt, 3 paź
Ewa gotuje odcinek: 525
3:05
Pt, 3 paź
Ewa gotuje odcinek: 525
2:30
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 526
2:30
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 526
3:00
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 527
3:00
Sb, 4 paź
Ewa gotuje odcinek: 527
2:35
Nd, 5 paź
Ewa gotuje odcinek: 528