Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2022
  • 21 min
  • Odcinek: 465
magazyn kulinarny: Ewa Wachowicz po raz kolejny sięga po składniki sezonowe. Jesienią lasy są pełne grzybów, więc prowadząca zacznie od przygotowania... grzybowego cappuccino. Warto również skosztować potrawy z gęsiny. Prowadząca poda filet z gęsiej piersi z sosem żurawinowym na czerwonym winie oraz z kaszą zabarwioną buraczkami. Na deser będzie natomiast rolada gruszkowa.

Twórcy:

Zobacz także

2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 460
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 460
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 462
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 462
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 463
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 463
2:30
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 461
2:30
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 461
2:45
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 464
2:45
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 464
3:15
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 465
2:30
Cz, 19 cze
Ewa gotuje odcinek: 462