Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 460
magazyn kulinarny: W ramach pierwszego dania prowadząca poda ramen. Ponieważ jakiś czas temu Ewa Wachowicz przyrządzała już orientalny bulion na indyku, tym razem zaproponuje jego bezmięsną wersję. Na drugie danie zaserwuje zapiekankę ziemniaczaną w stylu lasagne. Na deser zaś zaproponuje francuskie clafoutis. Gościem tego odcinka będzie Adam Borewicz, znany propagator kuchni śląskiej, ale też znawca owoców morza. Zdradzi on widzom sekrety przygotowania krewetek i muli.

Twórcy:

Zobacz także

2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 460
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 462
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 462
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 463
3:15
jutro
Ewa gotuje odcinek: 463
2:30
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 461
2:30
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 461
2:45
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 464
2:45
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 464
3:15
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 465
3:15
Śr, 18 cze
Ewa gotuje odcinek: 465
2:30
Cz, 19 cze
Ewa gotuje odcinek: 462