Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 464
magazyn kulinarny: Ten odcinek Ewa poświęci warzywom korzeniowym. Na początek przygotuje krem z pieczonych jarzyn. Zupa zostanie podana z prażonymi płatkami oraz karmelizowaną w maśle i miodzie gruszką z dodatkiem papryczki chili. W ramach dania głównego będą żeberka - najpierw lekko obsmażone, następnie zapieczone w kiszonej kapuście z żurawiną i suszonymi leśnymi grzybami. Na deser Ewa zaserwuje drożdżówki z serem.

Twórcy:

Zobacz także

2:30
Cz, 12 cze
Ewa gotuje odcinek: 455
2:30
Cz, 12 cze
Ewa gotuje odcinek: 455
3:15
Cz, 12 cze
Ewa gotuje odcinek: 455
3:15
Cz, 12 cze
Ewa gotuje odcinek: 455
2:30
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 456
2:30
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 456
2:45
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 456
2:45
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 456
3:15
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 457
3:15
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 457
2:30
Sb, 14 cze
Ewa gotuje odcinek: 457
2:30
Sb, 14 cze
Ewa gotuje odcinek: 457