Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 463
magazyn kulinarny: Ewa Wachowicz wielokrotnie zachęcała do jedzenia kiszonek, gdyż kisić można wiele owoców i warzyw, np.: kalafiora, rzodkiewki czy cytryny. Do tej pory jednak nie pokazywała jak kisić kapustę. W związku z tym dzisiaj rozpoczyna program właśnie od tego. W dalszej części prowadząca przyrządzi obiad składający się z dwóch dań. Na początek zaserwuje kremową zupę z pieczarek. Następnie pierś z indyka w rumianym sosie śliwkowym, a do tego zielone purée ziemniaczane oraz sałatkę z kapusty. Zakończeniem posiłku będzie deser w postaci tarty z orzechami i kakao.

Twórcy:

Zobacz także

2:30
Cz, 12 cze
Ewa gotuje odcinek: 455
2:30
Cz, 12 cze
Ewa gotuje odcinek: 455
3:15
Cz, 12 cze
Ewa gotuje odcinek: 455
3:15
Cz, 12 cze
Ewa gotuje odcinek: 455
2:30
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 456
2:30
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 456
2:45
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 456
2:45
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 456
3:15
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 457
3:15
Pt, 13 cze
Ewa gotuje odcinek: 457
2:30
Sb, 14 cze
Ewa gotuje odcinek: 457
2:30
Sb, 14 cze
Ewa gotuje odcinek: 457