Przystanek slow food
Kiedy w TV
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Olsztyn
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Opole
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Bydgoszcz
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Katowice
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Białystok
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Rzeszów
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Gdańsk
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Kraków
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Łódź
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Lublin
- 6:30 Śr, 28 maj - TVP 3 Kielce
- Polska 2022
- 25 min
- Tytuł odcinka: Folwark Kamyk Bartelaków
- Sezon: 3
- Odcinek: 3
magazyn kulinarny:
Odcinek skupi się na niezwykłej pasji rodziny Bartelaków, którzy poprzez muzykę i miłość do gotowania zintegrowali społeczność w Kamyku pod Częstochową. Dzięki ich inicjatywie odbywają się weekendowe spotkania z muzyką na żywo i tanecznymi imprezami na świeżym powietrzu, a także rozmowy z interesującymi osobami. Odcinek poświęcony jest również sztuce cukierniczej. Zdzisław Bartelak i Jolanta Paciepnik pokażą, jak powstają lody naturalne i czym różnią się od tych w proszku oraz jak szybko przygotować tarty i ciasta z letnimi owocami, takimi jak maliny, truskawki czy borówki.
Zobacz także
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj
6:30
Śr, 21 maj