Okrasa łamie przepisy
Kiedy w TV
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Łódź
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Białystok
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Warszawa
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Katowice
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Szczecin
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Poznań
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Olsztyn
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Opole
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Kraków
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Gdańsk
- 6:30 Sb, 1 lut - TVP 3 Bydgoszcz
- Polska 2014
- 25 min
- Tytuł odcinka: Kuchnia dla narciarzy i kuracjuszy
- Odcinek: 0
magazyn kulinarny:
Karol odwiedza Karkonosze, gdzie na ferie przyjeżdża mnóstwo narciarzy, turystów i amatorów uzdrowisk. Kucharz udaje się na nartach do schroniska Kamieńczyk, w którym przygotowuje dwa dania z jagnięciny. Na pierwszy ogień idzie gulasz we własnoręcznie przygotowanym sosie w stylu curry, długo duszony w kociołku. Na drugie danie Karol przygotowuje grillowane combry jagnięce podane z musem z kalafiora i sałatką z czarnej soczewicy.
Twórcy:
- Karol Okrasa Prowadzący