Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • HD
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 446
magazyn kulinarny: Ewa rozpocznie program, gotując gęsie żołądki, które przyrządzi na wywarze z gęsiego uda. Na drugie danie poda boczniaki w cieście naleśnikowym, które serwowane będą z ziemniakami z wody oraz marchewką duszoną z groszkiem. Na deser Ewa zaproponuje sycylijski przysmak o nazwie cannoli - smażone w głębokim tłuszczu rurki z kremem na bazie sera ricotta, z dodatkiem kawałków czekolady i pistacji. Ciemny kolor ciasta jest zasługą deserowego wina Marsala. Prowadząca pokaże też, jak zrobić konfiturę z bananów.

Twórcy:

Zobacz także

10:50
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 451
10:50
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 451
11:20
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 452
11:20
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 452
7:30
Wt, 23 wrz
Ewa gotuje odcinek: 442
7:30
Wt, 23 wrz
Ewa gotuje odcinek: 442
7:30
Śr, 24 wrz
Ewa gotuje odcinek: 443
7:30
Śr, 24 wrz
Ewa gotuje odcinek: 443
7:30
Cz, 25 wrz
Ewa gotuje odcinek: 444
7:30
Cz, 25 wrz
Ewa gotuje odcinek: 444
7:30
Pt, 26 wrz
Ewa gotuje odcinek: 445
7:30
Pt, 26 wrz
Ewa gotuje odcinek: 445