Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Napisy
  • Polska 2022
  • 21 min
  • Odcinek: 451
magazyn kulinarny: Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.

Twórcy:

Zobacz także

10:50
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 451
11:20
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 452
11:20
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 452
7:30
Wt, 23 wrz
Ewa gotuje odcinek: 442
7:30
Wt, 23 wrz
Ewa gotuje odcinek: 442
7:30
Śr, 24 wrz
Ewa gotuje odcinek: 443
7:30
Śr, 24 wrz
Ewa gotuje odcinek: 443
7:30
Cz, 25 wrz
Ewa gotuje odcinek: 444
7:30
Cz, 25 wrz
Ewa gotuje odcinek: 444
7:30
Pt, 26 wrz
Ewa gotuje odcinek: 445
7:30
Pt, 26 wrz
Ewa gotuje odcinek: 445
11:00
Nd, 28 wrz
Ewa gotuje odcinek: 453