Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Napisy
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 526
magazyn kulinarny: Autorka programu zachęca do jedzenia kiszonek, które mają duży wpływ na odporność. Na pierwsze danie przygotuje więc kapuśniak, ale w wersji wegetariańskiej. Kolejną potrawą będą golonki z indyka w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex, a więc na bazie sosu barbecue. Jako dodatek na talerz trafią gotowane warzywa oraz purée ziemniaczane doprawione ostrą musztardą. Na deser Ewa Wachowicz zaproponuje sernik jogurtowy na zimno - z białą czekoladą, konfiturą i prażonym kokosem.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 522
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 522
3:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 523
3:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 523
2:45
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 524
2:45
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 524
3:10
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 525
3:10
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 525
2:45
Pt, 25 lip
Ewa gotuje odcinek: 526
3:10
Pt, 25 lip
Ewa gotuje odcinek: 527
3:10
Pt, 25 lip
Ewa gotuje odcinek: 527
17:20
Pt, 25 lip
Ewa gotuje odcinek: 529