Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Napisy
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 523
magazyn kulinarny: Na początek prowadząca przygotowuje zupę krem z dyni hokkaido, którą podaje ze smażonymi kurkami. Na danie główne proponuje zaś pieczony filet z gęsiej piersi z ziemniakami confit. Gęsina to bardzo wartościowe mięso, zawierające dużo witamin, białka oraz wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. W deserze natomiast znajdą się gruszki. Ewa Wachowicz upiecze ciasto drożdżowe z tymi owocami. Placek powstanie na bazie mąki orkiszowej.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 520
2:45
jutro
Ewa gotuje odcinek: 520
3:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 521
3:10
jutro
Ewa gotuje odcinek: 521
2:45
Śr, 23 lip
Ewa gotuje odcinek: 522
2:45
Śr, 23 lip
Ewa gotuje odcinek: 522
3:10
Śr, 23 lip
Ewa gotuje odcinek: 523
2:45
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 524
2:45
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 524
3:10
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 525
3:10
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 525
2:45
Pt, 25 lip
Ewa gotuje odcinek: 526