Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Napisy
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 525
magazyn kulinarny: Prowadząca przygotowuje posiłki na dworze, w kociołku zawieszonym nad paleniskiem. Najpierw zrobi tradycyjny forszmak, rodzaj gulaszu, przy czym to jednogarnkowe danie wzbogaci o pokrojoną w grubą kostkę dynię hokkaido. Następnie, już w kuchni, Ewa Wachowicz usmaży naleśniki. Przygotuje do nich farsz z mrożonego szpinaku i sera feta. Ostatecznie powstaną pyszne krokiety. Po obiedzie prowadząca poda maślane ciasteczka z różaną marmoladą.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
Wt, 22 lip
Ewa gotuje odcinek: 520
2:45
Wt, 22 lip
Ewa gotuje odcinek: 520
3:10
Wt, 22 lip
Ewa gotuje odcinek: 521
3:10
Wt, 22 lip
Ewa gotuje odcinek: 521
2:45
Śr, 23 lip
Ewa gotuje odcinek: 522
2:45
Śr, 23 lip
Ewa gotuje odcinek: 522
3:10
Śr, 23 lip
Ewa gotuje odcinek: 523
3:10
Śr, 23 lip
Ewa gotuje odcinek: 523
2:45
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 524
2:45
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 524
3:10
Cz, 24 lip
Ewa gotuje odcinek: 525
2:45
Pt, 25 lip
Ewa gotuje odcinek: 526