Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2018
  • Sezon: 1
  • Odcinek: 4
magazyn kulinarny: Tomek próbuje przekonać widzów do mięsa królika. Królicze combry zapieka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami oraz podaje je z sałatką z kuskusu. Pokazuje także swój przepis na skoki królika, które piecze w białym winie i pikantnej musztardzie.

Twórcy:

Zobacz także

16:15
dziś
Sztuka mięsa odcinek: 3
16:15
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 10
16:15
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 10
16:50
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 11
16:50
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 11
17:25
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 12
17:25
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 12
9:20
Wt, 25 lis
Sztuka mięsa odcinek: 5
9:20
Wt, 25 lis
Sztuka mięsa odcinek: 5
9:55
Wt, 25 lis
Sztuka mięsa odcinek: 6