Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2018
  • Sezon: 1
  • Odcinek: 10
magazyn kulinarny: Tomek wybiera się do hodowli gęsi na Kujawy, gdzie wraz z miejscowym kołem gospodyń przyrządzi faszerowaną gęś. Powie, jak przygotować przepyszne ragout z gęsi zapieczone pod ciastem francuskim, oraz zaprezentuje sposób wykonania duszonych gęsich ud w soku z aronii, które dobrze zaserwować z kopytkami.

Twórcy:

Zobacz także

16:15
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 10
16:50
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 11
16:50
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 11
17:25
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 12
17:25
Pn, 24 lis
Sztuka mięsa odcinek: 12
9:20
Wt, 25 lis
Sztuka mięsa odcinek: 5
9:20
Wt, 25 lis
Sztuka mięsa odcinek: 5
9:55
Wt, 25 lis
Sztuka mięsa odcinek: 6
9:55
Wt, 25 lis
Sztuka mięsa odcinek: 6
10:25
Wt, 25 lis
Sztuka mięsa odcinek: 7
10:25
Wt, 25 lis
Sztuka mięsa odcinek: 7
11:00
Wt, 25 lis
Sztuka mięsa odcinek: 8