Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2020
  • Sezon: 3
  • Odcinek: 7
magazyn kulinarny: Tomasz Jakubiak tym razem postawi na kuchnię inspirowaną Kaszubami. Zajrzy do Celbowa pod Puckiem, gdzie Marek prowadzi karczmę Nordowi Mol. Szefem kuchni jest tu Sławek, który zaproponuje gęś w cydrze. Następnie prowadzący przyszykuje domowe knedle z mięsem oraz gołąbki w grzybowym sosie.

Twórcy:

Zobacz także

3:50
Nd, 7 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 1
9:25
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 4
9:25
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 4
9:55
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 5
9:55
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 5
10:30
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 6
10:30
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 6
11:00
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 7