Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2020
  • Sezon: 3
  • Odcinek: 1
magazyn kulinarny: Tomasz Jakubiak zajmie się wieprzowiną. Zaprezentuje przepisy na gotowane golonki w towarzystwie sałatki z patisonów. Pojawi się też receptura na schab w sosie jabłkowo-musztardowym na zielonej fasolce. Prowadzący zajrzy też do Kazimierza Dolnego. Na miejscu odwiedzi restaurację Trzeci Księżyc. Lokal, zarządzany przez Tomka, serwuje przepyszne kanapki z szarpaną wieprzowiną.

Twórcy:

Zobacz także

9:25
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 4
9:25
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 4
9:55
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 5
9:55
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 5
10:30
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 6
10:30
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 6
11:00
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 7
11:00
Śr, 10 wrz
Sztuka mięsa odcinek: 7