Reklama

Sztuka mięsa

  • age
  • Polska 2019
  • Sezon: 2
  • Odcinek: 1
magazyn kulinarny: Tomek Jakubiak kosztuje tradycyjnych serbskich potraw w oddalonej o 30 km od Warszawy Karczmie Guca. Prowadzona przez Gorana Miloševica restauracja jest miejscem, gdzie można poczuć się jak na Bałkanach. Obaj kucharze rozmawiają o serbskiej kuchni i przygotowują jagnięcinę na szpadzie. Później w swojej kuchni Tomek pokazuje widzom, jak zrobić pieczoną kiełbasę w przyprawach ze słodką cebulką i domową musztardą oraz pieczony boczek z ziemniakami gotowanymi w tłuszczu.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Sztuka mięsa odcinek: 8
6:35
jutro
Sztuka mięsa odcinek: 10
7:10
jutro
Sztuka mięsa odcinek: 11
2:20
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 1
2:50
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 10
2:50
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 10
6:35
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 12
6:35
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 12
2:15
Sb, 29 cze
Sztuka mięsa odcinek: 2