Reklama

Sztuka mięsa

Sztuka mięsa
  • age
  • Polska 2019
  • Sezon: 2
  • Odcinek: 11
magazyn kulinarny: Tomek Jakubiak wyrusza pod białoruską granicę do miejscowości Kruszyniany, gdzie Dżanetta Bogdanowicz od wielu lat prowadzi agroturystyczne gospodarstwo Tatarska Jurta. Miejsce to słynie z doskonałych regionalnych potraw przygotowywanych według tatarskich receptur. W jej kuchni mięso zajmuje szczególne miejsce. Razem z Tomkiem przygotowuje mięsną zupę Azu. W swojej kuchni prowadzący pokazuje widzom swoje przepisy na chrupiące czebureki z wołowiną oraz roladę z farszem z jagnięciny.

Twórcy:

Zobacz także

2:45
jutro
Sztuka mięsa odcinek: 8
6:35
jutro
Sztuka mięsa odcinek: 10
2:20
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 1
2:20
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 1
2:50
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 10
2:50
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 10
6:35
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 12
6:35
Pt, 28 cze
Sztuka mięsa odcinek: 12
2:15
Sb, 29 cze
Sztuka mięsa odcinek: 2