Reklama

Pyszne 25

  • age
  • Polska 2015
  • Sezon: 4
  • Odcinek: 9
magazyn kulinarny: Drób to bardzo lubiane i doceniane mięso wśród Polaków. Jest łatwy w przygotowaniu i wyjątkowo smaczny. Na początek prowadząca poda przepis na rozpływające się w ustach kotlety drobiowe. Widzowie dowiedzą się również, jak przygotować aksamitne puree selerowe. Ania Starmach zdradzi, co zrobić, by warzywo było delikatne w smaku i nie straciło podczas gotowania swojego koloru. Następnie pokaże, jak przygotować chrupiące udka kurczaka marynowane w miodzie i musztardzie podawane z pieczoną papryką. Na koniec zaproponuje danie, które przypadnie do gustu nie tylko miłośnikom kuchni hinduskiej - słynnego kurczaka tikka masala.

Twórcy:

Zobacz także

16:15
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 7
16:15
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 7
16:50
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 8
16:50
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 8
17:25
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 1
17:25
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 1
16:15
Pt, 16 maj
Pyszne 25 odcinek: 9
16:50
Pt, 16 maj
Pyszne 25 odcinek: 10
16:50
Pt, 16 maj
Pyszne 25 odcinek: 10
17:25
Pt, 16 maj
Pyszne 25 odcinek: 11
17:25
Pt, 16 maj
Pyszne 25 odcinek: 11