Reklama

Pyszne 25

  • age
  • Polska 2015
  • Sezon: 4
  • Odcinek: 10
magazyn kulinarny: Ania Starmach postara się przekonać widzów, że czasami zamiast kupować, lepiej jest samemu przygotować różnego rodzaju dania i przekąski. Na początek zrobi pełną wartościowych warzyw zupkę chińską. Następnie zdradzi przepis na polędwiczkę wieprzową zapiekaną w kruchym cieście francuskim. Przy okazji podpowie, dlaczego przed zawinięciem mięsa w ciasto, należy je podsmażyć. Widzowie dowiedzą się również, jak w szybki sposób przygotować chrupiące, karmelizowane marchewki z rodzynkami. Na koniec znajdzie się też coś dla amatorów słodkości. Prowadząca przygotuje prosty torcik z powidłami i domowym masłem orzechowym, polany sosem czekoladowym własnej roboty.

Twórcy:

Zobacz także

16:15
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 7
16:15
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 7
16:50
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 8
16:50
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 8
17:25
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 1
17:25
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 1
16:15
Pt, 16 maj
Pyszne 25 odcinek: 9
16:15
Pt, 16 maj
Pyszne 25 odcinek: 9
16:50
Pt, 16 maj
Pyszne 25 odcinek: 10
17:25
Pt, 16 maj
Pyszne 25 odcinek: 11
17:25
Pt, 16 maj
Pyszne 25 odcinek: 11