Reklama

Pyszne 25

Kiedy w TV
16:50
wczoraj
  • age
  • Polska 2015
  • Sezon: 4
  • Odcinek: 2
magazyn kulinarny: Ania Starmach pokaże, jak przygotować wyborną rybę. Na początek zdradzi prosty i szybki przepis na pstrąga z grilla podawanego z zielonymi szparagami oraz sałatką. Przy okazji widzowie poznają kilka praktycznych wskazówek kulinarnych. Dowiedzą się m.in., jak sprawdzić, czy ryba jest świeża, a także co zrobić, by awokado nie straciło swojego koloru. Prowadząca poda również wyjątkowo nieskomplikowane przepisy na pasty rybne, które można jeść z nachosami. Ania pokaże, jak przygotować tę popularną przekąskę. Na zakończenie odcinka znajdzie się też coś dla miłośników Wysp Brytyjskich oraz fast foodów, czyli fish and chips w wersji domowej.

Twórcy:

Zobacz także

17:05
Pt, 2 maj
Pyszne 25 odcinek: 5
17:05
Pt, 2 maj
Pyszne 25 odcinek: 5
17:35
Pt, 2 maj
Pyszne 25 odcinek: 6
17:35
Pt, 2 maj
Pyszne 25 odcinek: 6
16:15
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 7
16:15
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 7
16:50
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 8
16:50
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 8
17:25
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 1
17:25
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 1