Reklama

Pyszne 25

  • age
  • Polska 2015
  • Sezon: 4
  • Odcinek: 5
magazyn kulinarny: Kolejny odcinek Ania Starmach dedykuje wszystkim tym, którzy myślą o zrzuceniu kilku kilogramów oraz amatorom kuchni dietetycznej i lekkostrawnej. W imię zasady, że śniadanie to najważniejszy posiłek, prowadząca zdradzi przepis na pożywny omlet z szynką, pomidorkami i kiełkami. Do takiego dania najlepiej pasują chrupiące grzanki z pieczywa razowego. Po lekkim śniadaniu czas na niskokaloryczny, a jednocześnie pełnowartościowy obiad. Najzdrowsze są warzywa sezonowe, dlatego Ania przygotuje rozmarynowego kurczaka z pieczonymi warzywami korzeniowymi. Na koniec propozycja dla amatorów ryb. Widzowie dowiedzą się, jak przyrządzić aromatycznego pstrąga. Prowadząca upiecze rybę w soli.

Twórcy:

Zobacz także

17:05
Pt, 2 maj
Pyszne 25 odcinek: 5
17:35
Pt, 2 maj
Pyszne 25 odcinek: 6
17:35
Pt, 2 maj
Pyszne 25 odcinek: 6
16:15
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 7
16:15
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 7
16:50
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 8
16:50
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 8
17:25
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 1
17:25
Pt, 9 maj
Pyszne 25 odcinek: 1