Przystanek slow food
Kiedy w TV
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Gdańsk
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Lublin
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Katowice
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Kraków
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Łódź
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Białystok
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Opole
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Bydgoszcz
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Olsztyn
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Poznań
- 6:30 Śr, 25 cze - TVP 3 Rzeszów
- Polska 2022
- 25 min
- Tytuł odcinka: Kuchnia Tatarów polskich
- Sezon: 3
- Odcinek: 7
magazyn kulinarny:
Jacek Szklarski odwiedzi Podlasie, a dokładnie Bochoniki, które są centrum polskich Tatarów. Podczas podróży odkryje bogactwo kultury tatarskiej oraz wyjątkowość ich kuchni. Pokaże widzom, jak przygotować tradycyjny pieróg w cieście makaronowym i klasycznego tatara.
Zobacz także
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze