Przystanek slow food
Kiedy w TV
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Białystok
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Olsztyn
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Opole
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Szczecin
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Warszawa
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Kielce
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Łódź
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Kraków
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Bydgoszcz
- 12:00 Pt, 20 cze - TVP 3 Lublin
- Polska 2022
- 25 min
- Tytuł odcinka: Anna Skowrońska i jej ekologiczne pstrągi
- Sezon: 3
- Odcinek: 6
magazyn kulinarny:
Bohaterką odcinka jest Anna Skowrońska, która prowadzi gospodarstwo rybackie pod Słupskiem. Hodowane w nim ryby to jedyne w kraju certyfikowane ekologiczne pstrągi. W programie poruszono temat rybiego białka i jego zastosowaniu w diecie.
Zobacz także
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze
12:00
Pt, 20 cze