Przystanek slow food
Kiedy w TV
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Kielce
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Katowice
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Opole
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Olsztyn
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Lublin
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Gdańsk
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Białystok
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Bydgoszcz
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Rzeszów
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Kraków
- 6:30 Śr, 7 maj - TVP 3 Łódź
- Polska 2021
- 25 min
- Tytuł odcinka: Kiszonki
- Sezon: 2
- Odcinek: 4
magazyn kulinarny:
W dzisiejszym odcinku poszukujemy kulinarnych inspiracji w dolinie Baryczy. Odwiedzamy gospodarstwo, w którym od pokoleń uprawia się warzywa. W tym miejscu powstają niezwykłe kiszonki i przetwory. W programie zostaną przygotowane placuszki z kiszonym kalafiorem oraz gołąbki w liściach kiszonej kapusty, ukazując tym samym unikalne podejście do tradycyjnych receptur.