Przystanek slow food
Kiedy w TV
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Poznań
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Rzeszów
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Warszawa
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Wrocław
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Szczecin
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Kielce
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Opole
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Olsztyn
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Kraków
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3
- 6:30 Śr, 30 kwi - TVP 3 Bydgoszcz
- Polska 2021
- 25 min
- Tytuł odcinka: Dziczyzna
- Sezon: 2
- Odcinek: 3
magazyn kulinarny:
Tym razem przenosimy się na Dolny Śląsk, aby zgłębić zalety dziczyzny i poznać powody, dla których warto wprowadzić ją do kuchni. W trakcie wizyty przygotujemy bigos myśliwski oraz comber daniela, odkrywając wyjątkowy smak tych potraw.