Okrasa łamie przepisy
Kiedy w TV
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Katowice
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Lublin
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Szczecin
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Warszawa
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Opole
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Olsztyn
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Łódź
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Wrocław
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Białystok
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Bydgoszcz
- 6:30 Sb, 24 maj - TVP 3 Kraków
- Polska 2014
- 25 min
- Tytuł odcinka: Królik po polsku
- Odcinek: 0
magazyn kulinarny:
Karol Okrasa bierze na swój kulinarny warsztat mięso królika, które w Polsce jest trochę zapomniane, za to we Francji czy Niemczech uchodzi za niezwykle wartościowe. Jako pierwszą potrawę kucharz przyrządza combry z królika, pieczone w szynce dojrzewającej, podane na sałatce z sosem malinowym. Jego druga propozycja to królik duszony w kapuście z pomidorami, zaś trzecia - ragout z królika podany z makaronem i brukselką.
Twórcy:
- Karol Okrasa Prowadzący