Reklama

Makłowicz w drodze

  • age
  • Polska 2019
  • Sezon: 3
  • Odcinek: 10
magazyn kulinarny: Robert Makłowicz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estragonem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami. Na drugim biegunie na kucharza czeka mięso renifera pieczone w ziemi, które posłuży do przygotowania ragout. Listę norweskich tradycji uzupełnia chodzenie po górach, piwo z mikrobrowaru czy wełniane swetry.

Twórcy:

Zobacz także

16:55
Śr, 25 cze
17:30
Śr, 25 cze
9:45
Cz, 26 cze
9:45
Cz, 26 cze
9:45
Pt, 27 cze
9:45
Pt, 27 cze
16:15
Śr, 2 lip
16:50
Śr, 2 lip