Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser
Kiedy w TV
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Opole
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Olsztyn
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Białystok
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Gdańsk
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Bydgoszcz
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Katowice
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Kraków
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Łódź
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Lublin
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Rzeszów
- 12:00 Pt, 29 lis - TVP 3 Wrocław
- Polska 2023
- 23 min
- Tytuł odcinka: Żydowska kuchnia Lubelszczyzny
- Sezon: 2
- Odcinek: 4
magazyn kulinarny:
Jola Kleser zaprasza do odkrycia kulinarnych tradycji Lubelszczyzny, szczególnie skupiając się na żydowskiej kuchni regionu. W tym odcinku dowiemy się więcej o takich potrawach jak latkes i chałka. Cebula, jako kluczowy składnik kuchni żydowskiej, odgrywa istotną rolę w przygotowywanych daniach.