Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki
Kiedy w TV
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Olsztyn
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Opole
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Bydgoszcz
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Białystok
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Gdańsk
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Kraków
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Lublin
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Rzeszów
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Łódź
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Katowice
- 6:30 Nd, 24 sie - TVP 3 Poznań
- Polska
- 26 min
- Tytuł odcinka: Paulini z Jasnej Góry
- Odcinek: 0
magazyn kulinarny:
Remigiusz Rączka przyjeżdża do klasztoru paulinów i Sanktuarium Matki Bożej Częstochowskiej na Jasnej Górze. Zwiedza bastion św. Barbary oraz ogrody jasnogórskie, gdzie wraz z o. Waldemarem przygotowuje gulasz węgierski i staropolskie racuchy z jasnogórskim miodem.