Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki
Kiedy w TV
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Poznań
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Gorzów Wielkopolski
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Olsztyn
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Lublin
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Opole
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Bydgoszcz
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Białystok
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Gdańsk
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Łódź
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Kraków
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Rzeszów
- 6:30 Nd, 27 kwi - TVP 3 Warszawa
- Polska
- 25 min
- Tytuł odcinka: Werbiści z Chludowa
- Odcinek: 0
magazyn kulinarny:
Remigiusz Rączka udaje się do Domu Misyjnego Świętego Stanisława Kostki w Chludowie koło Poznania, którym opiekują się księża werbiści. Miejsce to mieści się na terenie dawnej posiadłości Romana Dmowskiego. Werbiści działają jako misjonarze na całym świecie, co zainspirowało Rączkę do przygotowania indonezyjskiej zupy bakso. Dodatkowo w programie pojawią się również nadziewane cukinie przygotowywane przez siostrę Jadwigę.