Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2022
  • 21 min
  • Odcinek: 468
magazyn kulinarny: Ewa Wachowicz zaprasza widzów na potrawy ze słonecznej Italii. Przygotowuje je jednak z polskich składników. Przystawką jest ribollita, zwana także minestra di pane, czyli po prostu zupa chlebowa. Danie główne stanowią podpłomyki z ciasta chlebowego. Prowadząca upiecze je według receptury, którą poznała w rodzinnym domu, a przyrządzi je tak, jak robi się włoską pizzę. Po obiedzie Ewa zaserwuje prawdopodobnie najbardziej znany, włoski deser - tiramisu.

Twórcy:

Zobacz także

2:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 460
2:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 460
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 461
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 461
2:00
Nd, 14 wrz
Ewa gotuje odcinek: 461
2:00
Nd, 14 wrz
Ewa gotuje odcinek: 461
2:30
Nd, 14 wrz
Ewa gotuje odcinek: 462
2:30
Nd, 14 wrz
Ewa gotuje odcinek: 462
2:30
Pn, 15 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463
2:30
Pn, 15 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463
2:00
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463
2:00
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463