Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 463
magazyn kulinarny: Ewa Wachowicz wielokrotnie zachęcała do jedzenia kiszonek, gdyż kisić można wiele owoców i warzyw, np.: kalafiora, rzodkiewki czy cytryny. Do tej pory jednak nie pokazywała jak kisić kapustę. W związku z tym dzisiaj rozpoczyna program właśnie od tego. W dalszej części prowadząca przyrządzi obiad składający się z dwóch dań. Na początek zaserwuje kremową zupę z pieczarek. Następnie pierś z indyka w rumianym sosie śliwkowym, a do tego zielone purée ziemniaczane oraz sałatkę z kapusty. Zakończeniem posiłku będzie deser w postaci tarty z orzechami i kakao.

Twórcy:

Zobacz także

2:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 460
2:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 460
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 461
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 461
2:00
Nd, 14 wrz
Ewa gotuje odcinek: 461
2:00
Nd, 14 wrz
Ewa gotuje odcinek: 461
2:30
Nd, 14 wrz
Ewa gotuje odcinek: 462
2:30
Nd, 14 wrz
Ewa gotuje odcinek: 462
2:30
Pn, 15 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463
2:30
Pn, 15 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463
2:00
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463
2:30
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 464