Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 505
magazyn kulinarny: W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.

Twórcy:

Zobacz także

3:50
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 510
3:50
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 510
2:45
Sb, 20 wrz
Ewa gotuje odcinek: 502
2:45
Sb, 20 wrz
Ewa gotuje odcinek: 502
3:15
Sb, 20 wrz
Ewa gotuje odcinek: 503
3:15
Sb, 20 wrz
Ewa gotuje odcinek: 503
2:45
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 504
2:45
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 504
3:15
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 505
2:45
Wt, 23 wrz
Ewa gotuje odcinek: 506
2:45
Wt, 23 wrz
Ewa gotuje odcinek: 506
3:15
Wt, 23 wrz
Ewa gotuje odcinek: 507