Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2024
  • 22 min
  • Odcinek: 502
magazyn kulinarny: Przebywająca w Zawoi, nieopodal Babiej Góry, Ewa Wachowicz przyrządza żurek. Tradycyjna polska zupa powstaje na świeżym powietrzu, w kociołku. Danie główne - lokalny przysmak - kołacz zawojski, którego jednym ze składników są drożdże, jest już przygotowywany we wnętrzu, w kuchni. Z kolejnych dwóch przepisów, które wykorzystuje prowadząca program, powstaje masło naszpikowane lokalnymi produktami, m.in. wędzoną rybą i oscypkiem, oraz muffiny z tartą marchewką i pestkami dyni.

Twórcy:

Zobacz także

3:50
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 510
3:50
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 510
2:45
Sb, 20 wrz
Ewa gotuje odcinek: 502
3:15
Sb, 20 wrz
Ewa gotuje odcinek: 503
3:15
Sb, 20 wrz
Ewa gotuje odcinek: 503
2:45
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 504
2:45
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 504
3:15
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 505
3:15
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 505
2:45
Wt, 23 wrz
Ewa gotuje odcinek: 506
2:45
Wt, 23 wrz
Ewa gotuje odcinek: 506
3:15
Wt, 23 wrz
Ewa gotuje odcinek: 507