Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 467
magazyn kulinarny: W tym odcinku Ewa Wachowicz prezentuje dania, które doskonale sprawdzają się podczas imienin czy andrzejkowego spotkania. Pierwsza propozycja, to aż dwie przystawki: włoska bruschetta oraz tartaletki z kiszoną kapustą, grzybami i suszonymi śliwkami. Głównym elementem posiłku są przygotowane przez prowadzącą kapsalony holenderskie, czyli niecodzienna wersja domowych frytek. Nie obejdzie się także bez deseru. Będzie nim brownie. Jednak nie takie zwykłe z piekarnika, a wyjątkowe, bo z patelni.

Twórcy:

Zobacz także

2:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 465
2:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 465
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 466
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 466
2:00
Sb, 20 wrz
Ewa gotuje odcinek: 466
2:00
Sb, 20 wrz
Ewa gotuje odcinek: 466
2:30
Sb, 20 wrz
Ewa gotuje odcinek: 467
2:00
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 467
2:00
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 467
2:30
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 468
2:30
Nd, 21 wrz
Ewa gotuje odcinek: 468
2:25
Pn, 22 wrz
Ewa gotuje odcinek: 469