Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • HD
  • Polska 2022
  • 22 min
  • Odcinek: 464
magazyn kulinarny: Ten odcinek Ewa poświęci warzywom korzeniowym. Na początek przygotuje krem z pieczonych jarzyn. Zupa zostanie podana z prażonymi płatkami oraz karmelizowaną w maśle i miodzie gruszką z dodatkiem papryczki chili. W ramach dania głównego będą żeberka - najpierw lekko obsmażone, następnie zapieczone w kiszonej kapuście z żurawiną i suszonymi leśnymi grzybami. Na deser Ewa zaserwuje drożdżówki z serem.

Twórcy:

Zobacz także

2:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 461
2:00
jutro
Ewa gotuje odcinek: 461
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 462
2:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 462
2:30
Pn, 15 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463
2:30
Pn, 15 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463
2:00
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463
2:00
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 463
2:30
Wt, 16 wrz
Ewa gotuje odcinek: 464
2:00
Śr, 17 wrz
Ewa gotuje odcinek: 464
2:00
Śr, 17 wrz
Ewa gotuje odcinek: 464
2:30
Śr, 17 wrz
Ewa gotuje odcinek: 465