Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 435
magazyn kulinarny: Prowadząca pokaże, jak przygotować dynię piżmową. Upiecze ją w piekarniku ­­­- wedle receptury na szwedzkie ziemniaki Hasselback, i poda z gęstym sosem ugotowanym na żurawinie. W ramach dania głównego zaserwuje chorwacki kotlet z Zagrzebia, który przypomina trochę śląską roladę. Nauczy też widzów, jak zakisić korzeń i natkę pietruszki. Na deser natomiast będą babeczki jogurtowo-cytrynowe, udekorowane lukrem i plastrami cytryny w karmelu.

Twórcy:

Zobacz także

7:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 431
7:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 431
7:30
Wt, 9 wrz
Ewa gotuje odcinek: 432
7:30
Wt, 9 wrz
Ewa gotuje odcinek: 432
7:30
Śr, 10 wrz
Ewa gotuje odcinek: 433
7:30
Śr, 10 wrz
Ewa gotuje odcinek: 433
7:30
Cz, 11 wrz
Ewa gotuje odcinek: 434
7:30
Cz, 11 wrz
Ewa gotuje odcinek: 434
7:30
Pt, 12 wrz
Ewa gotuje odcinek: 435
7:30
Pn, 15 wrz
Ewa gotuje odcinek: 436
7:30
Pn, 15 wrz
Ewa gotuje odcinek: 436
7:30
Śr, 17 wrz
Ewa gotuje odcinek: 438