Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 433
magazyn kulinarny: Tym razem prowadząca pokaże, w jaki sposób przyrządzić krem z pieczonej dyni i marchewki. W ramach dania głównego zaproponuje natomiast pierś gęsi marynowaną i pieczoną w czerwonym winie, którą poda z kisielem na domowych winogronach i ryżem po persku. Potrawa ta będzie tradycyjnie gotowana z szafranem i rodzynkami.

Twórcy:

Zobacz także

7:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 428
7:30
jutro
Ewa gotuje odcinek: 428
7:30
Cz, 4 wrz
Ewa gotuje odcinek: 429
7:30
Cz, 4 wrz
Ewa gotuje odcinek: 429
7:30
Pt, 5 wrz
Ewa gotuje odcinek: 430
7:30
Pt, 5 wrz
Ewa gotuje odcinek: 430
7:30
Pn, 8 wrz
Ewa gotuje odcinek: 431
7:30
Pn, 8 wrz
Ewa gotuje odcinek: 431
7:30
Wt, 9 wrz
Ewa gotuje odcinek: 432
7:30
Wt, 9 wrz
Ewa gotuje odcinek: 432
7:30
Śr, 10 wrz
Ewa gotuje odcinek: 433
7:30
Cz, 11 wrz
Ewa gotuje odcinek: 434