Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 429
magazyn kulinarny: Gospodyni programu zdradzi przepis na regionalną zupę gulaszową z żeliwnego kociołka. Na Warmii i Mazurach nazywana jest karmuszką. Danie łączy w sobie tradycję kuchni pruskiej i polskiej. Kolejna propozycja to sztuka mięsa w warzywach, która najpierw zostanie zamknięta w słoikach, a potem ugotowana w dużym garnku ustawionym na starej kuchence. Na deser Ewa Wachowicz zaserwuje galaretki z owocami i ptasim mleczkiem, podane w dużych kieliszkach do wina. Ponadto pokaże, jak zrobić pikle z cukinii.

Twórcy:

Zobacz także

7:30
Pn, 1 wrz
Ewa gotuje odcinek: 426
7:30
Pn, 1 wrz
Ewa gotuje odcinek: 426
7:30
Wt, 2 wrz
Ewa gotuje odcinek: 427
7:30
Wt, 2 wrz
Ewa gotuje odcinek: 427
7:30
Śr, 3 wrz
Ewa gotuje odcinek: 428
7:30
Śr, 3 wrz
Ewa gotuje odcinek: 428
7:30
Cz, 4 wrz
Ewa gotuje odcinek: 429
7:30
Pt, 5 wrz
Ewa gotuje odcinek: 430
7:30
Pt, 5 wrz
Ewa gotuje odcinek: 430