Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Polska 2021
  • 21 min
  • Odcinek: 426
magazyn kulinarny: Tym razem prowadząca doradzi, co można zrobić z wczorajszymi naleśnikami. Doskonale smakują zalane zupą jarzynową, doprawianą flaczkami. Ewa pokaże również, jak przygotować szaszłyki schabowe prosto z rusztu - mięso należy marynować w kwaśnym mleku. Podpowie też, w jaki sposób przygotować pikle z fasolki szparagowej. A na deser zaproponuje ciasto na spodzie z sucharów, które nie wymaga pieczenia, za to dobrze wygląda przystrojone kolorowymi galaretkami.

Twórcy:

Zobacz także

7:30
Pn, 1 wrz
Ewa gotuje odcinek: 426
7:30
Wt, 2 wrz
Ewa gotuje odcinek: 427
7:30
Wt, 2 wrz
Ewa gotuje odcinek: 427
7:30
Śr, 3 wrz
Ewa gotuje odcinek: 428
7:30
Śr, 3 wrz
Ewa gotuje odcinek: 428
7:30
Cz, 4 wrz
Ewa gotuje odcinek: 429
7:30
Cz, 4 wrz
Ewa gotuje odcinek: 429
7:30
Pt, 5 wrz
Ewa gotuje odcinek: 430
7:30
Pt, 5 wrz
Ewa gotuje odcinek: 430
7:30
Pn, 8 wrz
Ewa gotuje odcinek: 431
7:30
Pn, 8 wrz
Ewa gotuje odcinek: 431
7:30
Wt, 9 wrz
Ewa gotuje odcinek: 432