Reklama

Ewa gotuje

  • age
  • Stereo
  • Napisy
  • Polska 2021
  • 22 min
  • Odcinek: 429
magazyn kulinarny: Gospodyni programu zdradzi przepis na regionalną zupę gulaszową z żeliwnego kociołka. Na Warmii i Mazurach nazywana jest karmuszką. Danie łączy w sobie tradycję kuchni pruskiej i polskiej. Kolejna propozycja to sztuka mięsa w warzywach, która najpierw zostanie zamknięta w słoikach, a potem ugotowana w dużym garnku ustawionym na starej kuchence. Na deser Ewa Wachowicz zaserwuje galaretki z owocami i ptasim mleczkiem, podane w dużych kieliszkach do wina. Ponadto pokaże, jak zrobić pikle z cukinii.

Twórcy:

Zobacz także

3:15
Wt, 5 sie
Ewa gotuje odcinek: 425
3:15
Wt, 5 sie
Ewa gotuje odcinek: 425
2:45
Śr, 6 sie
Ewa gotuje odcinek: 426
2:45
Śr, 6 sie
Ewa gotuje odcinek: 426
3:15
Śr, 6 sie
Ewa gotuje odcinek: 427
3:15
Śr, 6 sie
Ewa gotuje odcinek: 427
2:45
Cz, 7 sie
Ewa gotuje odcinek: 428
2:45
Cz, 7 sie
Ewa gotuje odcinek: 428
3:15
Cz, 7 sie
Ewa gotuje odcinek: 429
2:30
Pt, 8 sie
Ewa gotuje odcinek: 425
2:30
Pt, 8 sie
Ewa gotuje odcinek: 425
2:45
Pt, 8 sie
Ewa gotuje odcinek: 430